Wie zijn wij?

Sophieke Charité (BIG 59060112104)

Mijn naam is Sophieke Charité en heb in 2012 de masteropleiding kinderfysiotherapie afgerond. Samen met Nancy ben ik onze praktijk in Overschie gestart.

Naast mijn werkplek op de locatie van het CJG Overschie werk ik samen met Kindcentrum Albert Schweitzer en zwemschool Alles is Anders in verschillende zwembaden. Deze diversiteit zorgt voor een enerverende werkweek.

Nancy van Dekken

Mijn naam is Nancy van Dekken. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Overschie. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het ziekenhuis op de kinderafdeling en neonatologie. Na het volgen van verschillende kortdurende opleidingen met betrekking tot kinderfysiotherapie ben ik gestart met de opleiding tot master kinderfysiotherapeut. Hiervoor ben ik in 2011 afgestudeerd. In het ziekenhuis werk ik veel met prematuur geboren kinderen, huilbaby’s, kinderen met inspanningsproblematiek, kinderen met vermoeidheids- en/ of hoofdpijnklachten en orthopedische problematiek. Mijn poliklinische werkzaamheden in het ziekenhuis zijn van screenende en/ of kortdurende aard. Met het starten van deze praktijk wil ik een extra dimensie in mijn werk krijgen.

Graag zien wij u en uw kind terug in onze praktijk!