Wie zijn wij?

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]

Sophieke Charité (BIG 59060112104)

Mijn naam is Sophieke Charité en heb in 2012 de masteropleiding kinderfysiotherapie afgerond. Samen met Nancy ben ik onze praktijk in Overschie gestart.

Naast mijn werkplek op de locatie van het CJG Overschie werk ik samen met Kindcentrum Albert Schweitzer en zwemschool Alles is Anders in verschillende zwembaden. Deze diversiteit zorgt voor een enerverende werkweek.

[/wpcol_1half][wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

Nancy van Dekken (BIG 99050717204)

Mijn naam is Nancy van Dekken. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Overschie. In 2011 heb ik mijn masteropleiding kinderfysiotherapie afgerond. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het ziekenhuis op de kinderafdeling en neonatologie.  Tevens werk ik in het Kleine Heldenhuis; een expertisecentrum voor gezinnen met hun prematuur/dysmatuur geboren kind of een andere moeilijke medische start. Deze afwisseling van werkzaamheden geeft mij veel voldoening en energie.

[/wpcol_1half_end]

Graag zien wij u en uw kind terug in onze praktijk!