Wie zijn wij?

Sophieke Charité

Mijn naam is Sophieke Charité en ik woon in Rotterdam in de wijk Het Nieuwe Westen. Ik ben sinds 2003 werkzaam binnen verschillende particuliere praktijken als algemeen fysiotherapeut. Bij Pameijer kwam ik in aanraking met het werken met kinderen en wilde verder met deze doelgroep. Mei 2012 ben ik afgestudeerd als master kinderfysiotherapeut. Ik heb werkervaring opgedaan in een kinderfysiotherapie praktijk in Vlaardingen en op het speciaal onderwijs in Gorinchem. Middels de verschillende werkplekken en opleidingen heb ik ervaring met kinderen met een achterstand in grove en fijne motoriek, kinderen met een hersenbeschadiging (zowel aangeboren als niet aangeboren), kinderen met syndromen, kinderen met gedragsproblematiek en zuigelingen.

Nancy van Dekken

Mijn naam is Nancy van Dekken. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Overschie. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het ziekenhuis op de kinderafdeling en neonatologie. Na het volgen van verschillende kortdurende opleidingen met betrekking tot kinderfysiotherapie ben ik gestart met de opleiding tot master kinderfysiotherapeut. Hiervoor ben ik in 2011 afgestudeerd. In het ziekenhuis werk ik veel met prematuur geboren kinderen, huilbaby’s, kinderen met inspanningsproblematiek, kinderen met vermoeidheids- en/ of hoofdpijnklachten en orthopedische problematiek. Mijn poliklinische werkzaamheden in het ziekenhuis zijn van screenende en/ of kortdurende aard. Met het starten van deze praktijk wil ik een extra dimensie in mijn werk krijgen.

Graag zien wij u en uw kind terug in onze praktijk!