Organisatie

Klachtenregeling

Praktijk voor kinderfysiotherapie Charité en Van Dekken streeft er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kunt u over iets ontevreden zijn. De zorg voldoet niet aan uw wensen of u hebt suggesties voor verbeteringen. Daarom is het belangrijk dat u uw klachten, ideeën maar ook waardering aan ons kenbaar maakt. Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Praktijk voor kinderfysiotherapie Charité en Van Dekken neemt deel aan de klachtenregeling van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) die tot doel heeft de afhandeling van een klacht zo correct mogelijk te laten verlopen.

Wat te doen als u een klacht heeft?

Wanneer u ontevreden bent of een klacht heeft, verzoeken wij u eerst contact op te nemen met de betrokken kinderfysiotherapeut, zodat middels een gesprek een oplossing kan worden gevonden. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing, raadpleeg dan de website www.defysiotherapeut.com. Op deze website staat de te volgen procedure beschreven.

Privacy

Praktijk voor kinderfysiotherapie Charité en Van Dekken hecht veel waarde aan de privacy van u en uw kind. In de behandelruimte is, indien noodzakelijk, het mogelijk de privacy volledig te waarborgen.

Tevens zijn alle persoonsgegevens in een beveiligd computerbestand opgeslagen. Dit bestand is niet toegankelijk voor derden.